10 Air Jordan retros Stephen asics gel nimbus tilbud Jackson kan bære for

10 Air Jordan retros Stephen asics gel nimbus tilbud Jackson kan bære for

Clippers.comThe kaptajn er kommet hjem. Måneder fjernet fra en mindre end ærefuld udflåd fra San Antonio Spurs, har Stephen Jackson gjort hans tilbagevenden til NBA med Los Angeles Clippers. Takket være sin Instagram side, vi vidste altid, at Kaptajn Jack var klar på et øjebliks varsel, men lidt gjorde vi forventer, at det ville være på et hold med mesterskabet forhåbninger. Med skader på J.J. Redick, Matt Barnes og Reggie Bullock, Jackson blev hurtigt en farbar vej for de klip, og de to parter spildt lidt tid med at få papirarbejdet gjort.

Clippers.comNow at formaliteterne er af vejen, det store spørgsmål om sind sneakerheads er det, der skydes vil kaptajn Jack men folk ønsker at se mere. Og ved 'folk', mener jeg #JDF og ved 'mere', mener jeg 'retros'.

Clippers.comWith Chris Paul og Blake Griffin om arbejdstidens placering, Clippers var allerede slags den uofficielle officielle hold Jordan Brand (sorry, Charlotte Bobcats Hornets Jordans), og med Jackson, der bare sætte dem over toppen. Men med Paul og Griffin bærer flaget for en aktuel ydeevne sko, nike børnesko er det op til Captain Jack til stort set gøre, som han sgu behager og rock alle former for Jordans, både nye og retro. Men i stedet for bare notering grundlæggende ligesom hver Air Jordan 11, her er et kig på 10 Air Jordan retros Stephen Jackson kan bære for Los Angeles Clippers

10. Air Jordan 4 'Military Blue' Jordan BrandWorks godt med.: Clippers Blå Alternativ Uniform

Indrømmet, er 2012 retro denne Air Jordan 4 ikke betragtet kærligt i øjnene af sneakerheads, det colorway matcher op pænt med disse alternative blå uniformer Clippers slid fra tid til anden på vejen . Plus, vi alle kender disse PEs Chris Paul fik et stykke tid tilbage aldrig kommer til at gøre det på banen, så vi har at gøre med hvad vi fik.

Relaterede læsning