WWE Kicks Shane McMahon vender adidas dame tilbage til Raw In

WWE Kicks Shane McMahon vender adidas dame tilbage til Raw In

Det skete endelig; den fortabte søn er vendt tilbage. Efter en lang fravær fra WWE tv, der så ham aktiepost sin egen plads i verden, Shane McMahon gjorde sin længe ventede tilbagevenden til wrestling ringen at tage, hvad han påstår er hans retmæssige plads som næste i rækken i familievirksomheden. Trods søster Stephanie og bror-in-law Triple H og selvfølgelig, Vince selv tage virksomheden til nye højder (eller nedture afhængigt af hvordan du se produktet disse dage) i Shanes tid væk, barnet gør ikke se det på den måde, citerer faldet i tv-ratings, aktiekurser og overordnede kvalitet af showet som faktorer for hans reemergence på scenen.

Han 's tilbage! #ShaneMcMahon er vendt tilbage! #RAW #LegacyOfExcellence pic.twitter.com/bkWFUCB2je

WWE (@WWE) 23. februar 2016Yeah, dens været alt for længe siden jeg hørte Here Comes pengene. Takket være en lille bag-scener transaktioner (aka retconning af tidligere begivenheder), Shane var i stand til at retfærdiggøre hans orlov og havde ikke noget problem temmelig meget krævende kontrol mandag RAW, den WWEs flagskib programmet. i hvad der kunne være den smarteste stykke skrive showet har gjort i måneder, Vince vender Shanes lyst og ego til en potentiel blockbuster Wrestlemania main event, som så mange mennesker ved, er i øjeblikket blottet for main event talent på grund af et vaskeri liste af skader. Med ingen forfremmelse eller heads up, vi nu har en headliner match i Shane mod Undertaker inde Helvede i en celle. Hvis der nogensinde var en kanin at trække op af hatten, var dette det. I betragtning af Shane var i tilstrækkelig form til at rocke skinny jeans mandag aften, planerne for dette blev formentlig sat i gang det øjeblik fyre som John Cena og Seth Rollins begyndte at ramme den skadede listen.

WWE WWE WWEOf selvfølgelig, det er en sneaker blog og vi er nødt til at tale om Shanes valg af fodtøj. At gå sammen med de stramme jeans var en skinnende par Air Jordan 1 Chicagos. Og at dømme ud fra videoen op toppen, er der ingen Jumpman skal findes, så de er sidste års Nike Air Jordan 1 Retro High OL Chicago-versioner, som gjorde mig græd af sneaker sorg mere end et par gange sidste år. Da mange mangeårige fans af WWE vil uden tvivl huske, Shane bruges til rock OG Jordans hele tiden, herunder en personlig favorit af mine, kan bryde ud af adidas træningsbukser condivo Under Armour til det store show, hvorfor cant Jumpman?

Relaterede læsning