10 Interessante Links Mellem pink sko Rap Lyrics og

10 Interessante Links Mellem pink sko Rap Lyrics og

Billede: Atlanta Black StarWords: Anthony PetronzioOn 4. oktober RapGenius, en hjemmeside berømt for udfyldelse rap-tekster, indført en ny funktion på deres hjemmeside kaldet RapStats. RapStats tager søgeord brugeren indtaster og finder deres forekomst i en højere brug af ordet Mercedes end den berygtede Smart Car. Forestil Jay-Z næste musikvideo viste ham trækker op i en Smart bil til pluk Beyonce op? Jeg kan ikke være den eneste, der klukkede ved tanken.

Noterer den enorme effekt rap musik har på pop kultur i dag, kan RapStats være en meget sjov måde at se på tendenser i musik og omverdenen, der hører musik. Rappere konstant navn drop mærker og byer, og nu lyttere har en mulighed for at vide, hvor populære disse referencer er. Tilføjelse til det sjove er, at resultaterne er ordnet efter år, så du kan også se, når disse sætninger blev adidas udsalg sko populær på toppen af ​​hvor store de var dengang.

Bare at spille rundt med denne nye funktion, fandt jeg et par interessante links mellem rap-tekster, vi hører og mode vi bærer. Mange af de links man kunne forvente, men de viser mere detaljeret om viden, vi allerede har. Følgende artikel har et par eksempler.

1. Sko BrandsRap musik og sneaker kultur har gået hånd i hånd, så længe de to har eksisteret. Fra Run-DMC til Wale, rappere elsker deres sneakers, og figuren ovenfor viser, at med nogle andre bemærkelsesværdige punkter.

Det er almindeligt kendt, at Sneakerhead kultur er inde i en højkonjunktur, eller måske nærmer sig slutningen af ​​en . Kun historie kan diktere denne omstændighed. Mens bommen ikke har en præcis startdato årene 2005-2007 er et godt estimat og base for at studere grafen. Det, der slår mig mest, er den pludselige opsving i omtaler af Jordan i tekster. Den virkelige GOAT selv havde været længe pensioneret inden da og ikke havde gjort noget særligt nyhedsværdi udover blive ejer af Bobcats, så spidsen er mere end sandsynligt ikke skyldes Jordan selv (medmindre du er en vis to fyre i Paris).

for at citere den legendariske Mars Blackmon, 'det er gotta be skoene.' det ville gøre alt mening at sige, at som sneaker kultur boomede, så gjorde sin omtale i rap-tekster, eller omvendt. Dette er et perfekt eksempel på rap-tekster afkodning modetrends

Andre interessante noter fra dette diagram:.. Nikes klatre og nu stabil afstamning, med Adidas og Reebok gør det stik modsatte

Steady det går for adidas og Big Sean. Billede: adidas

Relaterede læsning