10 Kicks Mange sneakerheads Will Be Undeadstocking tilbud adidas

10 Kicks Mange sneakerheads Will Be Undeadstocking tilbud adidas

Youre kommer til at se en masse af theseEvery 23 sekunder, en sneaker undeadstocked og slidt for første gang *. Efter måneder (nogle gange år, hvis du er virkelig seriøs omkring at bære noget ingen andre har) af dvale i de bekvemmeligheder i den originale emballage (eller de dope kasser fra The Container Store), er en sneaker udlejet i naturen klar til at tage på verden (eller Instagram). Det er et ritual at hver Sneakerhead forpligter og er unik for hvert individ. For nogle, kan de bære dem ud af butikken og få processen over med så de kan nyde dem med det samme. For andre, kan de spare at første slid til en særlig lejlighed, eller når de nike free 5.0 dame ved, de vil være rullende med deres medmennesker sneakerheads. Og så er der dem, der bare give det lidt tid, og lad alle andre bære deres hyped spark ud og vente på at rette tidspunkt, når de er de eneste med disse spark i frisk tilstand.

I løbet af de næste par uger, vi vil være vidne til en vanvittig belastet feriesæsonen. Fra november er der vil være varme slippe næsten hver uge og suset for dem vil være helt spark de købte tidligere på året. Ironisk nok, vil nogle af dem være rokkende deres undeadstocked varme, mens de i kø for at købe det næste par, de vil Deadstock til brug et par måneder fra nu, men det er den måde af Sneakerhead, right?

Her er et lille udsnit af de friske spark som du vil se i 'MATERIEL' tilstand i løbet af de få uger sammen kommer op med hjælp fra vores bopæl #sneakerfits ekspert John Clayton. Klik på den medfølgende #sneakerfits billedet for at få nogle tips til hvad man skal bære med disse spark.

* Thats ikke kontrolleret, men Im sikker Jordan Defense Force godkender det.

10. Air Jordan 11 Lav billede : JordanWho siger man ikke kan bære hvide om vinteren? Hvis du bor i Californien, behøver du ikke at bekymre dig om dumme ting som regn (som fører til mudder) ødelægger din hvide varme (du skal bekymre dig om tørke og større ting i livet, men det er ikke det, vi er her for at taler om), så være sikker på disse Jordan 11 nedture, der dominerede sommeren vil stige igen i de næste par måneder.

Relaterede læsning